25.8.2013

Ulkoilua osa X

Koska mulla jatkuu reilun viikon päästä opiskelut, tarkoittaa se kanien osalta sitä, että reissut Valkeakoskelle ja sitä kautta ulkoilut vähenevät roimasti. En kuitenkaan jaksa vielä surra asiaa sen kummemmin, vaan pyrin tuomaan kaneja tänne ulkoilemaan niin usein kun mahdollista. Ja ylimääräistä edestakaista autossa rehaamista välttääkseni pyrin vaihtelemaan mukaan otettavia kaneja + välillä jätän yhden/pari jälkeeni vanhempieni hoitoon. Siksi tämän viikonlopunkin jälkeen Bensku ja Neela jäävät tänne Valkeakoskelle ja itse palaan takaisin Vantaalle. Keskiviikkona työt tältä kesältä loppuvat, ja tällöin käännän nokan jälleen kohti Valkeakoskea. Silloin tuon mukanani myös pariskunnan Aapo & Luna. Kyllä tästäkin voi tehdä näin monimutkaista, jos haluaa!Tänään kauniin ilman ansiosta Bensku ja Neela saivat ulkoilla suurimman osan päivästä. Neela nautti tyypilliseen tapaansa, mutta Bensku oli naama rutussa suurimman osan ajasta. Syynä tähän oli se, että:
1. Bensku näki Neelan ulkoaidan lävitse, mutta ei päässyt "tervehtimään" tyttöä.
(Ulkoiluaitauksessa oli väliseinä Neelan mielenrauhan säilyttämiseksi)
2. Omistajakaan (minä) ei vaivautunut olemaan kokoaikaa aitauksessa, vaan istui terassilla. Täten hänen ylhäisyytensä oli lähes ypöyksin maailmassa..ainakin omasta mielestään.

Lopulta Benskun huolet päättyivät, kun päästin toisen kärsimyksistään nappaamalla sen syliini. Siinä se taas nökötti tyytyväisenä samalla kun itse täyttelin ristikkoa. Lopulta kun vein Benskun sisälle, hain Neelankin hetkeksi sylin lämmittäjäksi.


P.s. Mitäs olette mieltä Benskun karvanlähtönaamarista? Mulla on oma Frankenstein-kani, sen nassu kun näyttää tällä hetkellä kiinniommellulta....

2 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva postaus! Ootan innolla seuraavaa postausta! (: sun blogi on muuten tosi ihana ja hieno ja kanitkin on ihania! <3

    VastaaPoista