28.3.2014

Tervetuloa kotiin Kain!

Belgianjänis on rotuna kiehtonut jo muutaman vuoden, mutta asia on jäänyt niille sijoilleen ja enemmänkin olen vain ihaillut muiden jäniksiä kuvista. Nyt kuitenkin kohdalle osui tilanne, jossa yhtäkkiä aloinkin miettimään josko nyt olisi aika tuoda kaniporukkaan ensimmäinen jänis. Huomasin ilmoituksen kesällä 2013 syntyneestä bjänisuroksesta, joka olisi vielä kotia vailla. Hetken harkinnan ja käytännön asioiden miettimisen jälkeen päätin pistää pojasta sähköpostia.

Loppuviikosta sitten saavuin Valkeakoskelle ja eilen hain ensimmäisen belgianjänikseni, Lou Lancasterin. Nimi Lou miellyttää itseäni ja sopii pojalle kuin nenä päähän, mutta lopulta kuitenkin päädyin vaihtamaan kutsumanimen Kainiksi, sillä Lou on nimenä niin kovin lähellä Lunaa.


Napsin aamulla pari kuvaa pojasta ennenkuin veimme rukan heti jo kastroitavaksi. Paljon tuli sille kerralla uutta, outoa ja vähän kurjaakin, mutta toisaalta nyt se hullunmylly on ohitse. Nyt otetaan rauhallisesti Loun/Kainin parannellessa itseään, sunnuntaina on tarkoitus suunnata takaisin Vantaalle (Bensku on täällä mukanani, muut kanit jäivät Vantaalle siskoni hoiviin).

Kaiken seassa samalla toki tutustutaan toisiimme pikkuhiljaa ja Kain saa totutella uuteen kotiinsa, mutta helppo on nyt jo sanoa poitsun tuovan kaniporukkaan upean lisän omana energisenä, pirteänä ja uteliaana itsenään!

1 kommentti:

  1. Onnittelut perheenlisäyksestä! :) On kyllä tosi komea herra, meidän hermeliini-neitikin jähmettyi tuossa jaloitellessa sattumalta tuijottamaan ruutua, liekkö ihastellut sekin komistusta :D

    VastaaPoista