18.10.2013

Syystollukka + uusi tulokas!

Tämä aamu on ollut varsin kanitäyteinen. Saksimispuolella tuli siistittyä Neelan takalaahus ja kaulakarvat, sekä trimmailtua Aapon turkki. Lisäksi Bensku pääsi juoksemaan ympäri porukoideni taloa (joka on malliltaan sellainen, että sisällä tosiaan pääsee juoksemaan taloa ympäri), joka olikin sen mielestä varsin hupaisaa.. Aapon mulkaisut olivat omasta mielestäni hauskoja, kun Bensku paineli niiden huoneen ohitse ja täten Aapo näki Benskun vilahtavan käytävässä. Lisäksi kaikki tuli syliteltyä lävitse.

Sen jälkeen Aapo pääsi hetkeksi aikaa ulkoilemaan. Se vaan ei tuntunut kovin välittävän, sillä tuulenpuuskat ovat ajoittain erittäin kovia ja se tuntui häiritsevän ukkoa. Pihalla olevan pöytäryhmän alusta tuntui kiinnostavan enemmän ja sinne oli mukava jäädä kököttämään.

Loppupostauksen omistankin meidän lauman uusimmalle tulokkaalle. Eli meidän poppoo ei olekaan enää nelipäinen, vaan määrä nousi viiteen! Joukkoon toivotettiin tervetulleeksi eilen pieni kääpiöluppapoika Elliot :)Hain pikkuisen miehen eilen Kangasalalta Sinikellon kanilasta. Tähän sivuun heitän, ettei nimen keksimisen kanssa minulla ole ikinä ollut yhtä paljon ongelmia. Tuntui, ettei mikään nimi sovi tai tunnu kivalta, mutta lopulta kuitenkin päädyin Elliotiin. (Ja saanen mainita, että tällä jollain ihme teinisensaatio Isac Elliotilla ei ole mitään tekemistä tämän kanin nimen kanssa.. Kyseisen henkilön nimen olen kuullut, mutta muuten en ole kertaakaan edes nähnyt/kuullut koko Isacia.)

Elliot tosiaan tuli Neelan sulhaseksi pitkän harkinnan jälkeen todettuani, etten halua pitää Neelaa yksinään koko sen loppuelämää. Ja koska tämän hetkisestä laumasta ei tytölle tuntunut löytyvän kaveria kovin helpolla, oli lopputulos tämä. Lisäksi ruskea otter on pitkään jo ollut ehdoton lempivärini, joten oli homma selvä kun satuin tämän pikkuisen kuvaan törmäämään.Vaikka Elliot ei ole ollut kovin pitkään uudessa kodissaan, näyttää sen luonne nyt jo olevan varsin veikeä. Kovin rauhallinen poika ainakin vielä on ja syliin otettaessa se hetken ihmeteltyään heittää pitkäkseen syliin - kintut pitkänä taaksepäin venytettynä. Varsin herttainen tapaus :) Katsotaan millainen pallero tästä oikein kasvaa.

Tarkoituksena on nyt antaa pojan vähän kasvaa, käytättää se näillä näkymin muutamissa näyttelyissä ja myöhemmin riistää poikaparan pallit. Tämän jälkeen alkaa tutustuttaminen Neelan kanssa, jonka en kyllä usko olevan mitenkään hankalaa tai aikaa vievää..8 kommenttia:

 1. Voi ei mikä söpöläinen >:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurit varmaan piti mua täysin kahjona, kun tuota kuvatessani kihertelin itsekseni sen suloisuutta... :D

   Poista
 2. Voiii miten suloinen ja aivan ihastuttavan värinen kyllä!! Nimikin on valloittava ja sopii kyllä hyvin herralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että muutkin on sitä mieltä! Sen vuoksi tuohon nimeen kaiken tuskailun jälkeen päädyin, kun ajattelin että ehkä tuo näyttää vähän Elliotilta :)

   Poista
 3. Saipas Neela komian sulhasen! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo uusi tulokas on niiiin suloinen! Ja hienoja kuvia jälleen kerran!

  VastaaPoista